Als zorgverleners voelen wij de verantwoordelijkheid de Nederlandse gezondheid te verbeteren. Wij geloven dat het verbeteren van gezondheid thuishoort binnen de behandeling van ziekte. Om die reden hebben we in 2015 de stichting Fit4Surgery opgericht. We hebben als doel om prehabilitatie zo snel mogelijk voor iedereen toegankelijk te maken. Iedere patiënt verdient de beste uitkomsten van zijn of haar behandeling

Kosten / salaris

Alle leden van de stichting zijn vrijwilligers. Kosten gemaakt om projecten van Fit4Surgery te realiseren kunnen worden gerestitueerd na transparante melding van de kosten op deze website. Alle recente activiteiten hebben betrekking op wetenschappelijk onderzoek en delen van kennis.

Hoe te doneren?

De stichting Fit4Surgery (2015) is opgericht als een non-profitorganisatie. Om onderzoek in prehabilitatie te financieren als een manier om een patiënt beter voor te bereiden en het herstel van de patiënt te versnellen. Daarom hebben we financiën nodig om onderzoek te kunnen doen en kennis te kunnen delen met zowel patiënten, zorgverleners als professionals.

Elke donatie telt en wordt zeer gewaardeerd!

“Een operatie is als het rennen van een marathon; hoe beter getraind, hoe beter je de operatie doorstaat” Fit4Surgery helpt je graag!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contact gegevens:

Mail: bureau@fit4surgery.nl