Bestuur van de stichting

Stefan van Rooijen

Algemeen bestuurslid

Gerrit Slooter

Algemeen bestuurslid

Baukje van den Heuvel

Voorzitter

Linda van Heusden-Scholtalbers

Algemeen bestuurslid

Als zorgverleners voelen wij de verantwoordelijkheid de Nederlandse gezondheid te verbeteren. Wij geloven dat het verbeteren van gezondheid thuishoort binnen de behandeling van ziekte. Om die reden hebben we in 2015 de stichting Fit4Surgery opgericht. We hebben als doel om prehabilitatie zo snel mogelijk voor iedereen toegankelijk te maken, want ieder mens verdient de beste uitkomsten van zijn of haar behandeling.

Benieuwd wie onze medewerkers en leden zijn? Bekijk ze hieronder!

In de onderstaande bijlagen is onze jaaragenda, beleidsplan en het ANBI standaardformulier opgenomen:

Jaarverslagen

Financiering

De bestuursleden van de stichting zijn vrijwilligers. De manier waarop onze projecten bekostigd worden vermelden we transparant op deze website. Alle  recente activiteiten hebben betrekking op wetenschappelijk onderzoek en het delen van kennis.


Wil je doneren?

Wij hebben als stichting geen winstoogmerk. Waar wij vooral mee bezig zijn is: manieren vinden om iedereen zo goed mogelijk voor te bereiden voor een operatie en het herstel te versnellen. We hebben financiën nodig om goed onderzoek te doen en kennis te delen met zowel patiënten, zorgverleners als professionals.

Elke donatie telt en wordt zeer gewaardeerd!

“Een operatie is als het rennen van een marathon; hoe beter getraind, hoe beter je de operatie doorstaat” Fit4Surgery helpt je graag!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contactgegevens:

Mail:
bureau@fit4surgery.nl
communicatie@fit4surgery.nl