Ieder jaar ondergaan ruim 100.000 Nederlanders een grote operatie. Nog te vaak keren patiënten na een operatie weer terug de zorg in vanwege een complicatie. Hoe fitter je de operatie ingaat, hoe fitter je eruit komt. Daarom hebben we in 2015 Stichting Fit4Surgery opgericht. Zodat iedereen in Nederland fit kan worden voorafgaand aan een grote operatie. Want ieder mens verdient de beste uitkomsten van zijn of haar behandeling! 

Wilt u onze missie steunen? Dat kan, via donaties of een nalatenschap. Ook als bedrijf kunt u ons werk steunen. Stichting Fit4Surgery heeft geen winstoogmerk. We hebben financiële steun nodig om goed onderzoek te doen en prehabilitatie, het fit worden voorafgaand aan een operatie, voor iedereen toegankelijk te maken.

Wilt u doneren?
Stichting Fit4Surgery zet zich in voor 100.000 mensen per jaar die een grote operatie moeten ondergaan. Voor hen willen we voor elkaar krijgen dat iedereen fit aan de operatie begint. En dat er goed onderzoek gedaan wordt naar prehabilitatie. Dat doet onze stichting veelal op eigen kracht en daarvoor hebben we steun nodig. Uw steun uit donaties en nalatenschappen is dan ook onmisbaar voor ons. U kunt eenmalig een donatie doen of een vaste donatie doen, bijvoorbeeld per maand of per jaar. Elke donatie telt en wordt zeer gewaardeerd!

Nalatenschap
Laat u na aan onze stichting dan ontvangt Fit4Surgery na het overlijden een gift via uw testament. Zo draagt u ook na uw overlijden nog steeds bij aan onze missie: iedereen fit de operatie in, voor een sneller en beter herstel.

Steun als organisatie
Wij kunnen werken aan onze missie dankzij giften van particulieren én het bedrijfsleven.Stichting Fit4Surgery ontvangt geen steun van de overheid. Als bedrijf kunt u financieel op verschillende manieren bijdragen aan fittere patiënten, minder complicaties na de operaties, een sneller herstel en betere kwaliteit van leven van patiënten. Met een donatie aan Stichting Fit4Surgery laat uw bedrijf zien maatschappelijk betrokken te zijn. Het is daarbij goed om te weten dat de giften fiscaal aftrekbaar zijn als deze aan een aantal voorwaarden voldoen.

Vragen
We snappen dat u vragen kunt hebben over een donatie aan onze stichting, neem daarvoor gerust contact met ons op. Mail uw vraag naar bureau@fit4surgery.nl. We gaan graag met u in gesprek.

“We zetten ons in om prehabilitatie zo snel mogelijk voor zo veel mogelijk patiënten toegankelijk te maken.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contactgegevens:

Mail:
bureau@fit4surgery.nl
communicatie@fit4surgery.nl