Bestuur van de stichting

Stefan van Rooijen

Algemeen bestuurslid

Gerrit Slooter

Algemeen bestuurslid

Baukje van den Heuvel

Voorzitter

Linda van Heusden-Scholtalbers

Algemeen bestuurslid

Als zorgverleners voelen wij de verantwoordelijkheid om de gezondheid van de Nederlanders te verbeteren. Wij geloven dat het verbeteren van gezondheid thuishoort binnen de behandeling van ziekte. Om die reden hebben we in 2015 de stichting Fit4Surgery opgericht. We hebben als doel om prehabilitatie, het zo fit mogelijk maken van patiënten voor een grote operatie, zo snel mogelijk voor iedereen toegankelijk te maken, want ieder mens verdient de beste uitkomsten van zijn of haar behandeling. 

Benieuwd wie onze medewerkers en leden zijn? Bekijk ze hieronder! 

In de onderstaande bijlagen vind je ons beleidsplan en het ANBI standaardformulier:

Jaarverslagen

Financiering
De bestuursleden van de stichting zijn vrijwilligers. De manier waarop onze projecten bekostigd worden vermelden we transparant in ons jaarverslag en de jaarrekening te vinden op deze website. Alle activiteiten van de stichting hebben betrekking op wetenschappelijk onderzoek en het delen van kennis. 

Wil je doneren?
Wij hebben als stichting geen winstoogmerk. Waar wij vooral mee bezig zijn is: manieren vinden om iedereen zo goed mogelijk voor te bereiden voor een operatie of behandeling en het herstel te versnellen. We hebben financiën nodig om goed onderzoek te doen en kennis te delen met zowel patiënten, zorgverleners als professionals. Je kunt hier doneren.

Elke donatie telt en wordt zeer gewaardeerd.

Contact
Heb je een vraag over prehabilitatie in jouw ziekenhuis of heb je een vraag over Stichting Fit4Surgery? Neem contact met ons op via onderstaand formulier 

Op de pagina ‘Voor patiënten’, ‘Voor zorgprofessionals’ en ‘Voor onderzoekers’ kun je ook terecht voor meer informatie over prehabilitatie. 

  “We zetten ons in om prehabilitatie zo snel mogelijk voor zo veel mogelijk patiënten toegankelijk te maken.”

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

  Contactgegevens:

  Mail:
  bureau@fit4surgery.nl
  communicatie@fit4surgery.nl