Nationaal Prehabilitatie Congres 2024

2024 is een belangrijk “oogstjaar”. Bijna een derde van de ziekenhuizen in Nederland biedt prehabilitatie aan en meer dan de helft verzamelt data. Tijdens het congres worden de resultaten van twee veelbelovende studies onthuld. Maar hoe dienen we de waardevolle inzichten van deze studies nu eigenlijk te interpreteren en wat kunnen we ermee? 

 Naast dat er in het land tal van initiatieven zijn op het gebied van prehabilitatie zijn er ook veel ontwikkelingen gaande. We bevinden ons in een spannende tijd. Tijdens het congres verkennen we gezamenlijk tijdens een brede paneldiscussie de verschillende perspectieven op deze ontwikkelingen en trachten we tot een synthese te komen over de toekomst van prehabilitatie. 

 Het belooft een boeiende bijeenkomst te worden, waarin de brug wordt geslagen tussen wetenschappelijke inzichten, praktische toepassingen en de toekomstige plaats van prehabilitatie (in de zorgwetgeving). Registreer je en zorg dat je erbij bent op donderdag 19 september op het Radboudumc te Nijmegen

Bekijk deze website voor meer informatie over het programma, de locatie en sprekers!  

“We zetten ons in om prehabilitatie zo snel mogelijk voor zo veel mogelijk patiënten toegankelijk te maken.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Contactgegevens:

Mail:
bureau@fit4surgery.nl
communicatie@fit4surgery.nl