We zijn er meer dan klaar voor: de route naar Nederland Prehabilitatieland is officieel begonnen!

Want door de krachten te bundelen kunnen we prehabilitatie kwalitatief, uniform en in de toekomst aan iedereen in Nederland aanbieden. Daarvoor ondersteunen we vanuit de stichting ziekenhuizen met prehabilitatie en verzamelen we alle wetenschappelijke data centraal om de grote impact van prehabilitatie te laten zien.

Donderdagavond 17 november kwamen leden van de Visionary Board, de werkgroepen, partners en medewerkers van Fit4Surgery bij elkaar voor een feestelijke aftrap van dit veranderplan.

We maakten kennis met de nieuwe vorm van de stichting, liepen de plannen voor de toekomst door en leerden elkaar (nog) beter kennen. De energie om samen te bewegen naar Nederland Prehabilitatieland was voelbaar aanwezig. Wat een geslaagde en inspirerende avond!

In het bijzonder willen we Wim Post van de Noaber Foundation bedanken voor de gastvrijheid en goede zorgen voor deze avond op Landgoed Zonnenoord in Ede.

Heel veel dank aan iedereen die er was en zo betrokken is bij de missie!

Meer weten? Of ook starten met prehabilitatie in jouw ziekenhuis? Stuur een mail naar bureau@fit4Surgery.nl en wij nemen contact met je op!