Deadlines IZA-plannen: regiobeeld 1 juli 2023 & regioplan 1 januari 2024!

Zorg ervoor dat prehabilitatie in uw regiobeeld benoemd wordt en dat deze voor 1 juli ingediend is. Vervolgens kunt u bij het opstellen van het regioplan gebruik maken van de bouwsteen van Fit4Surgery. Hiermee voegt u eenvoudig het onderwerp prehabilitatie toe aan uw regioplan en vraagt u de benodigde IZA-transformatiemiddelen aan om praktisch en effectief aan de slag te gaan met prehabilitatie. Het regioplan dient u uiterlijk 1 januari 2024 in. Onze gratis bouwsteen downloadt u hier.

Bent u benieuwd naar de criteria voor het regiobeeld en het regioplan? Deze vindt u hier.

Prehabilitatie is een concrete Passende Zorg interventie waarmee een ziekenhuis, in samenwerking met de eerste lijn, invulling geeft aan een centrale doelstelling van het IZA: het verbeteren van gezondheid standaard onderdeel maken van de behandeling van ziekte. Daarvoor is regionale samenwerking nodig. Regiobeelden en regioplannen helpen de regio’s om de samenwerking goed vorm te geven.

Heeft u vragen? Neem direct contact via bureau@fit4surgery.nl