Vacature: wetenschappelijke stage Fit4Surgery

Het Fit4Surgery team is opzoek naar een gedreven masterstudent met een achtergrond in geneeskunde, epidemiologie, gezondheidswetenschappen of een vergelijkbare studierichting. Als onderzoeksstagiair bij Fit4Surgery zal je (o.a.) bijdragen aan ons onderzoek naar de rol van sociaaleconomische status (SES) op participatie aan het prehabilitatieprogramma.

Wij zijn gericht op het verbeteren van de conditie en fitheid van patiënten die een zware operatie ondergaan. Hierbij is het doel om het lichaam beter voor te bereiden op de operatie, zodat patiënten na operatie sneller herstellen en minder complicaties ervaren. Wij streven er naar dat ons programma door zoveel mogelijk patiënten gevolgd wordt en voor iedereen toegankelijk is. Echter, het is bekend dat mensen met verschillende SES variërende gezondheidsvaardigheden hebben die deelname aan het prehabilitatieprogramma mogelijk beïnvloeden. Om hier een beter beeld van te krijgen, willen wij beter begrijpen wat de relatie is tussen SES en deelname aan het programma.

Gedurende jouw onderzoeksstage krijg je de kans om nauw samen te werken met ons (multidisciplinaire) team en een bijdrage te leveren aan de wetenschappelijke vooruitgang op het gebied van prehabilitatie. Je zal een belangrijke rol spelen in het verzamelen en analyseren van data, het opzoeken en beoordelen van relevante literatuur, en het meeschrijven aan een wetenschappelijk artikel. Startdatum, duur en uren zijn flexibel en kunnen in overleg afgestemd worden.

Ben jij een enthousiaste masterstudent die ons team wil versterken? Of heb je vragen? Neem dan contact op via elke.vandaal@radboudumc.nl.

Zie ook onderstaande link voor meer informatie over de vacature.

https://healthacademy-web.radboudumc.nl/vacatureladder/showTopic/481